Consult inplannen

 

 

Wie wil er nou niet in eigen kracht staan? Waardoor je volledig onafhankelijk je eigen leven leidt. Jij de baas bent over de omstandigheden. Elke dag energievol opstaat, na een goede nachtrust. De dag invult met die dingen waar jij blij en gelukkig van wordt. Consult van 1 uur.

Jong geleerd, is oud gedaan. Hoe kun je kinderen op jonge leeftijd al liefdeskracht meegeven. Maar ook hoe doe je dat? Want als je nu weet dat liefde de kracht is om uit te leven. Dat die kracht je leven kan maken en niet zal breken. Dan wil je dit je kinderen toch niet onthouden? Hoe je dit aanpakt vertel ik je graag tijdens een consult van 1 uur.

Dat weet iedereen toch wel wat liefde is! Dat is er toch als je woest verliefd bent op elkaar. Dan wil je toch maar één ding. Je leven samen delen tot in de eeuwigheid? Kan je vertellen als relatietherapeut, dat de meeste mensen niet weten wat liefde is. Dus ook niet in liefdeskracht staan en uit leven. Hier komen de meeste liefdesproblemen uit. Je hebt de kracht in jezelf van de liefde nodig om samen een succes te kunnen maken van een liefdesrelatie. Consult van 1 uur.

Je hebt een paar consulten achter de rug om van liefdekracht te kunnen proeven en te ontmoeten. Nu is het tijd om liefdeskracht in de praktijk toe te gaan passen. Aan de hand van voorbeelden uit jouw eigen leven, gaan we kijken hoe je daar de kracht van de liefde op een juiste manier bij kan invullen. Zo leer je gaandeweg jezelf de kracht van de liefde, om uit te leven, aan. Consult van een half uur.